Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Rècord històric de participació a Sant Quirze del Vallès amb un 85,22% del cens

Un total de 12.318 persones han exercit avui el seu dret a vot


Rècord històric de participació a Sant Quirze del Vallès amb  un 85,22% del cens

Un total de 12.318 persones han exercit avui el seu dret a vot a Sant Quirze del Vallès per escollir els diputats que ocuparan els 135 escons que conformen el Parlament de Catalunya. La jornada ha estat marcada per la normalitat absoluta, no s'ha registrat cap incident en els diferents locals electorals i la ciutadania s'ha decantat per acudir a les urnes i participar massivament en aquests comicis. De fet, la participació ha batut un rècord històric amb un 85,22% del cens electoral.

A les 18 hores, 10.017 santquirzencs i santquirzenques ja havien votat ,  situant la participació ja en aquella hora  en un 69,30%, gairebé set punts més que en els anteriors comicis, celebrats el passat 25 de novembre de 2012, quan a Sant Quirze havien votat a aquesta hora 8.792 persones, un 62,71% del cens electoral. A Catalunya, en aquesta mateixa hora hi havia una participació del 63,20%, també gairebé set punts per sobre que als comicis del 2012 a la mateixa hora, que va ser del 56,30%.

La ciutadania de Sant Quirze ha pogut gaudir d'una jornada electoral marcada per la tranquil·litat en les 30 meses distribuïdes en diferents locals electorals: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Centre Cívic Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local Social Municipal del Poble Sec.

La jornada electoral s’ha desenvolupat sense incidències. Es pot fer el seguiment de l'escrutini en línia al següent enllaç: www.santquirzevalles.cat/escrutini. A Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM, també va informant a partir de les 20 hores cada mitja hora sobre la participació final i el recompte de vots.