Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Comença un nou curs del programa d’activitats esportives municipals

La data d’inici serà el 5 d’octubre


Comença un nou curs del programa d’activitats esportives municipals

Un total de 560 persones participen enguany a les activitats esportives municipals que organitza la regidoria d’Esports. La llista definitiva de persones admeses ja es pot consultar aquí.
La data d’inici de les activitats serà a partir de dilluns 5 d’octubre en comptes de l'1 d'octubre, com estava previst inicialment.
Les activitats esportives que es practiquen a diferents espais municipals es divideixen en dos grups, les adreçades a majors de 60 anys, i les adreçades a majors de 15. Pel que fa el primer grup, les activitats que es practiquen són aiguagim i manteniment. El segon grup el formen les modalitats d’aeròbic, pilates, ioga, iogalates i zumba. Aquesta darrera activitat, el zumba, és precisament la novetat d’aquest curs. Es tracta d’una pràctica que barreja ritmes llatins i exercicis aeròbics i que té com a objectiu el posar-se en forma amb moviments de ball.
La resta d’activitats repeteixen, un any més, donada la bona acollida que sempre tenen entre els usuaris i les usuàries. Així per exemple, determinades activitats com ara pilates, ioga i aiguagim tenen una gran demanda, motiu pel qual es va fer un sorteig, el passat 17 d’octubre, entre les sol•licituds rebudes. En aquest sentit, les persones que no han accedit a una plaça per sorteig, han passat a formar part d’una llista d’espera per si hi ha baixes durant el curs. La relació de persones en llista d’espera es pot consultar aquí.