Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

S’obre el termini per presentar sol•licituds per a la selecció d’una plaça de treballador/a social

La persona que guanyi el procés passaria a cobrir temporalment un lloc de funcionari interí


S’obre el termini per presentar sol•licituds per a la selecció d’una plaça de treballador/a social

Avui comença el termini per presentar sol•licituds per a la selecció d’una plaça de funcionari/a interí per cobrir temporalment una plaça de treballador/a social i la constitució d’una borsa de treball.
Per tal de ser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants hauran de complir una sèrie de requisits que podeu consultar en aquest enllaç.
Les instàncies s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciudadana de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1), fins el dia 8 d’octubre. Caldrà pagar una taxa de 5,16€.
Un tribunal qualificador serà l’encarregat de seleccionar el candidat. El procés és el de concurs-oposició i compta amb quatre fases: coneixements de la llengua catalana i castellana; fase pràctica; fase concurs i entrevista.
L’ordre de classificació dels aspirants serà el resultat de sumar els punts de la fase d’oposició més la fase de concurs de mèrits i entrevista. Els candidats/es que hagin superat el concurs-oposició i no hagin estat seleccionats constituiran una borsa de treball per cobrir temporalment les vacants i/o substitucions que es puguin originar amb posterioritat al procés selectiu. La vigència màxima de la borsa de treball és de 2 anys a comptar des de la seva constitució.