Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquest cap de setmana el barri de Les Fonts s’omplirà de Festa

Un cap de setmana ple d'activitats per al gaudi de petits i grans


Aquest cap de setmana el barri de Les Fonts s’omplirà de Festa

El barri de Les Fonts celebrarà la seva Festa Major aquest cap de setmana. L’Ajuntament de Sant Quirze, conjuntament amb les entitats del barri, han programat una sèrie d’activitats per a tots els públics amb l’objectiu de convertir la Festa en un espai de trobada i participació pels habitants de Les Fonts. Enguany, la Festa Major començarà el dijous 1 d’octubre amb la Recepció Ciutadana de Festa Major. L’acte serà presidit per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, qui obrirà la festa amb el seu discurs per després compartir amb els presents un refrigeri. La recepció tindrà lloc al Centre Cívic Torre Julià a partir de les 20 hores i és oberta a la ciutadania.

Entre els actes més destacats del cap de setmana hi ha el correfoc dels Diables de Sant Quirze el divendres a la nit, la cursa popular de dissabte a la tarda, el dinar de festa major (a base de botifarra amb mongetes) el dissabte al migdia, la demostració gastronòmica de paelles de diumenge al migdia o el sopar a la fresca amb l’actuació de la Peña de la Tortilla el dissabte a la nit. Bona part de les activitats del programa es desenvoluparan al Centre Cívic Torre Julià i a la pista poliesportiva coberta.

No podia faltar tampoc la reconstrucció i benedicció d’una font del barri. En aquest cas, dissabte, a les 12 hores, es recuperarà la Font de l’Alba al darrera de la capella de Can Falguera. Una de les novetats de la Festa Major de Les Fonts 2015 és que la nit de divendres estarà dedicada a grups de música de Les Fonts. A partir de les dotze de la nit, la gent que s’acosti a la pista poliesportiva podrà gaudir de les actuacions de The Fox 196, Quadrastorm i DJ Arnau Ariza. Podeu consultar el programa complet, clicant aquí.

La Festa Major de Les Fonts està  organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, l'Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, la Unión Deportiva Les Fonts, l'Associació Deportiva Penya Les Fonts, la Llar de la Gent Gran de Les Fonts, el Racó de la Dona, la Colla Gegantera de les Fonts, l'Associació Cultural Els Fontins, el Club de Patinatge i Les Fonts Solidària.