Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

L'Ajuntament rep l'aprovació de 8 projectes del FEOSL amb un import de 1.575.415,99 euros

En els projectes destaca la millora de la eficiència energètica, les millores en centres escolars i equipaments esportius municipals, el medi ambient i la mobilitat sostenible.


L'Ajuntament rep l'aprovació de 8 projectes del FEOSL amb un import de 1.575.415,99 euros

   Els projectes presentats aquest any per l’Ajuntament per al Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) suposen una inversió de 1.575.415,99 euros que se sumarà als 394.841,00 euros atorgats per a despesa social i que al nostre municipi es destinaran a un Programa d’actuació en l’àmbit social de l’educació.
   Els projectes d’inversió aprovats tenen com a objectiu principal la millora de la eficiència energètica, les millores en centres escolars i equipaments esportius municipals, el medi ambient i la mobilitat sostenible. En els propers dies l’Ajuntament realitzarà l’adjudicació de la redacció dels projectes i posteriorment es procedirà a la licitació i adjudicació de l’execució de les obres. Tal com ja es va fer l’any 2009 amb el FEIL, des de l’Ajuntament es convocarà una sessió pública amb totes les empreses interessades per informar sobre els procediments de contractació de les obres.
   L’objectiu, igual que l’any anterior, és que totes les empreses que ho desitgin puguin ser convidades a la licitació. El portal web municipal www.santquirzevalles.cat inclourà tota la informació actualitzada referent al FEOSL, tant per als ciutadans com per a les empreses licitadores. Així mateix, es podrà resoldre qualsevol dubte a través de la Oficina del Programa de Gestió de les Inversions, mitjançant l’adreça de correu oficinainversions@santquirzevalles.cat, el telèfon 93.721.94.33 o a la mateixa oficina, a la Rambla Lluís Companys, 14B.
    En paraules del regidor del Programa de Gestió de les Inversions, Jordi Vidal, “l’execució de les inversions l’any 2009 ens ha deixat un llistó molt alt, les obres es van realitzar en els terminis establerts, sense desviacions econòmiques, amb informació al veïnat, amb una molt bona execució, i enguany el nostre objectiu és fer-ho encara millor si és possible. Per això comptem amb la col·laboració de tots els regidors i les regidores, i les seves respectives àrees i departaments, i amb el manteniment de l’oficina del Programa de Gestió de les Inversions, per donar suport i informació a tots els veïns i veïnes.”
    Segons el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda, “els projectes presentats per l’Ajuntament són projectes molt útils i necessaris, tal com ja ho van ser els de l’any anterior finançats pel FEIL. Amb aquests projectes modernitzarem i millorarem equipaments, o millorarem també l’eficiència energètica en edificis i l’enllumenat públic, per posar alguns exemples. I per executar-los correctament aprofundirem encara més la informació, comunicació i participació dels veïns i les veïnes”.
Per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, “aquests projectes s’afegeixen a la resta d’inversions programades al pressupost municipal, i que sumen més de 3,3 milions d’euros. Amb aquesta inversió hem de contribuir a la reactivació econòmica i la recuperació de l’ocupació, però sempre desenvolupant projectes que millorin el municipi i el benestar i qualitat de vida dels quirzetencs i les quirzetenques.”

Els projectes aprovats son:
-Actuacions de millora de l'eficiència energètica en l'enllumenat públic - 440.000 €
-Adequació del gimnàs municipal i ventilacions dels vestidors de la piscina municipal de Can Casablanques - 445.000 €
-Millora de l’eficiència energètica de la biblioteca - 60.000 €
-Millores a l’edifici dels vestidors de la piscina municipal de Les Fonts -100.416 €
-Reparació del col•lector de Can Pallas - 100.000 €
-Millores als centres escolars - 140.000 €
-Millores al casal d'avis - 40.000 €
-Actuacions per la mobilitat sostenible entre el parc de Can Feliu i l'estació de ferrocarrils - 250.000 €