Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Més d'un centenar de joves assisteix a la presentació de www.canyajove.cat

Es tracta d’una novedosa proposta alimentada en un elevat percentatge per les xarxes socials i la participació activa dels joves.


Més d'un centenar de joves assisteix a la presentació de www.canyajove.cat

L'Espai Canya Jove va presentar ahir dijous oficialment el seu espai a la xarxa. Es tracta d’una novedosa proposta alimentada en un elevat percentatge per les xarxes socials i la participació activa dels joves. Fòrums, consultoris sobre diferents temes, agrupacions de blogs d'interès i xats són algunes de les propostes que els més joves podran trobar en aquest nou espai dirigit principalment a informar, fer participar i assessorar els nois i noies majors de 12 anys.

El web jove, www.canyajove.cat, es va presentar a l'IES Sant Quirze ahir dijous 28 d'octubre, a les 16:30 hores, davant de més d'un centenar d'alumnes de 4t d'ESO. La tècnica de joventut del consistori Ruth Claramunt va ser l’encarregada d’ensenyar als i les joves el funcionament d’aquest nou espai. Seguidament, un grup d’alumnes ja es van registrar a aquest nou web per tal de poder participar-hi activament. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, el primer tinent d’alcaldia, Antoni Rebolleda, i la regidora de joventut, Àngels Ponsa.