Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comença el Projecte de millora de sistemes generals de SQV

La primera actuació és la reordenació de l'aparcament de l'estació dels FGC


Comença el Projecte de millora de sistemes generals de SQV

El proper dia 13 comença la primera actuació del Projecte de millora de sistemes generals del municipi. Aquesta intervenció consisteix en la reordenació de les places d’aparcament de l’estació del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és aconseguir més quantitat de places i disposar d’un recorregut de vianants que travessi l’aparcament, degudament senyalitzat. També s’incorporaran aparcaments per a bicicletes i places per a persones discapacitades.

L’afectació més important d’aquesta zona serà durant el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, doncs es procedirà a fresar i repintar les places i la senyalització horitzontal. El proper dia 13, però, s’instal•laran ja els materials i les casetes d’obra al solar, per tal d’iniciar l’actuació, que durarà uns 13 dies.
Les següents zones on s’actuarà són: arranjament de mitjanes i rotonda d’avinguda Egara; millores a la ronda d’Arraona; millores al passeig Bòbila amb carrer Estrella i semaforització; itinerari per a vianants entre l’Alcampo i Sabadell i millores en la senyalització a Can Llobet, Can Casablanques i Can Torres. Oportunament s’anirà avisant dels talls de carrer, les prohibicions d’aparcament amb l’antelació reglamentària i dels desviaments circulatoris necessaris per a l’execució de les obres.
L’empresa contractista de tot el projecte, GICSA, s’encarregarà de senyalitzar adequadament totes les zones afectades, amb el consens de la direcció facultativa i la Policia Local. 
Les actuacions del projecte s’allargaran fins a principis del mes de gener. El cost total del projecte és de 504.096,20 euros