Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 200 persones van participar dissabte al Memorial Jordi Farré

Les dues modalitats de recorregut de BTT d'aquesta primera edició han comptat amb una elevada participació


Més de 200 persones van participar dissabte al Memorial Jordi Farré

Un total de 227 persones van participar dissabte a la primera edició de la cursa de BTT Memorial Jordi Farré. La cursa es va dividir en dos recorreguts ben diferenciats. El primer, un circuit tècnic de 28,5 km on hi van participar 188 persones. El segon, de 8 km, apte per a totes els edats i condicions físiques, va comptar amb 39 participants. Els primers a creuar la línia de meta van ser Israel Núñez, amb un temps de 1:03:45, Àlex Caballero, amb 1:04:41 i Beni Montero, amb 1:05:22. En femení, Txell Jiménez, amb un temps de 1:21:35 va ser la guanyadora.

En la modalitat curta, va aconseguir la primera posició Gerard Solé, amb 0:25:13. En femení, Jéssica Gracia va ser la primera a creuar la línia de meta, amb un temps de 0:34:00.
La cursa es va desenvolupar sense incidències. Cal remarcar que en el moment de sortida, van fer acte de presència per tallar la cinta, els pares d’en Jordi Farré, la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Maria Domingo, i el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca. 
Recordem que Jordi Farré, Mosso d’Esquadra de 41 anys, va morir el passat 1 de febrer a Sant Quirze del Vallès en ser envestit per un vehicle que es va saltar en un control de trànsit. La conselleria d'Interior li va concedir a títol pòstum la Medalla d'Or amb distintiu vermell, la màxima condecoració de la policia catalana.