Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

"I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d'instruccions?"

L’AMPA de l'escola Taula Rodona organitza el cicle de tallers “Créixer en família” per debatre sobre l'educació infantil


"I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d'instruccions?"

Ser pares i mares, avui en dia, no és un paper fàcil, ni tampoc hi ha un manual que serveixi per educar els infants amb èxit. En aquest sentit, l’AMPA de l'escola Taula Rodona organitza un cicle de tallers que, sota el títol “Créixer en família”, proposa crear un espai de reflexió i debat sobre l’educació infantil per a pares i mares d’infants de 6 a 12 anys. Les famílies que participin en els tallers podran compartir experiències personals amb la guia d’una psicòloga especialista en infància i família, que els orientarà i donarà eines per exercir la tasca educativa de forma positiva.
Els tallers es divideixen en les sis sessions següents: “El respecte i la confiança ens permeten equivocar-nos”, “Fills autònoms, no odedients!”, “Conflictes i responsabilitats”, “Tal faràs, tal educaràs”, “No s’aprèn només a l’escola!” i el darrer taller serà un monogràfic sobre un tema triat per les famílies.
El cicle de tallers és gratuït i tindrà lloc tots els dimecres a partir del 28 d’octubre i fins al 2 de desembre, de 19 a 21 hores, a la biblioteca de l’escola.
Us podeu inscriure omplint i enviant aquest formulari fins al 19 d’octubre.
 

El programa "Créixer en família" és un recurs del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Podeu trobar més informació a www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia .