Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El complex esportiu municipal presenta una nova temporada d'activitats per a tots els públics

La nova concessionària gestiona el servei amb diverses novetats


El complex esportiu municipal presenta una nova temporada d'activitats per a tots els públics

La nova temporada d’activitats esportives que tenen lloc al poliesportiu municipal s’inicia amb novetats. L’empresa concessionària del servei, Ferrovial Servicios SA, sota la imatge d'Inacua, es presenta amb ofertes i promocions que beneficiaran les persones usuàries. Aquesta nova temporada s’oferten més de 50 activitats setmanals, amb propostes novedoses. A més, la matrícula és totalment gratuïta. 

Els usuaris interessats en activitats dirigides, ja siguin al pavelló, aquàtiques o outdoor, s’incriuen a un abonament únic. Amb aquest, tenen dret a assistir a qualsevol de les activitats programades.

Entre les activitats al pavelló s'han vist incrementades en hores i oferta, destacant algunes com Aeròbic, Zumba, Tabata, GAC, Inacua tono o Pilates. A la sala de fitness s’organitza un Cardio Circuit, Core, Total Cardio, estiraments i abdominals, entre d’altres. A l’aire lliure es pot practicar Inacua Camina, Inacua Running i entrenament funcional. A la piscina, podeu optar per Aqua gym, Aqua tono o Inacua Swim.

Trobareu més informació de propostes, inscripcions i horaris al complex esportiu: carrer Priorat, s/n. 93.721.39.75.