Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Entitats i veïnat de Les Fonts es reuneixen amb l'equip de govern

La trobada és el punt inicial per establir nous mecanismes de participació


Entitats i veïnat de Les Fonts es reuneixen amb l'equip de govern
Representants d’entitats de Les Fonts i veïnat es van reunir ahir amb l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i part dels regidors de l’equip de govern: la primera tinent d'Alcaldia, Marta Baldrich; el tinent d'Alcaldia de l'àrea d'Economia i Serveis Interns, Albert Falgueras; el tinent d'Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Francesc Fernández; la regidora de Joventut,  Anna Canes i la regidora de Cultura, Convivència i Salut Pública, Elena Sabater.
La trobada, que es va celebrar al centre cívic Torre Julià, va servir per posar sobre la taula propostes i demandes i iniciar així una línia de treball conjunta al barri. Els participants van intervenir tot exposant les seves reivindicacions i opinions sobre l’estat del barri, en aspectes bàsicament orientats entorn la mobilitat, les infraestructures, l’educació i el manteniment. 
El proper dimarts l’alcaldessa de Sant Quirze es reunirà amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en un primer contacte per posar en comú aquests i altres aspectes relacionats amb Les Fonts.
Abans de finals d’any entitats i alcaldessa es retrobaran per establir nous mecanismes de participació.
L’acta de la reunió d’ahir es penjarà al web municipal els propers dies, de manera que tothom que vulgui podrà consultar-la.