Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils romandrà tancat el proper cap de setmana

L'afectació es fruit de les obres de millora i reordenació de l'espai


L'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils romandrà tancat el proper cap de setmana
L’aparcament de l’estació dels FFGG romandrà tancat als usuaris el proper cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. L’afectació és fruït de les obres de reordenació de les places d’aparcament. L’objectiu és aconseguir més quantitat de places i disposar d’un recorregut de vianants que travessi l’aparcament, degudament senyalitzat. També s’incorporaran aparcaments per a bicicletes i places per a persones discapacitades. 
Els materials i les casetes s’han ubicat al solar de davant, per tal de gestionar l’actuació que durarà uns 13 dies.
La intervenció forma part del projecte de millora de sistemes generals del municipi i contempla altres obres: l’arranjament de mitjanes i rotonda d’avinguda Egara; millores a la ronda d’Arraona; millores al passeig Bòbila amb carrer Estrella i semaforització; itinerari per a vianants entre l’Alcampo i Sabadell i millores en la senyalització a Can Llobet, Can Casablanques i Can Torres. Oportunament s’anirà avisant dels talls de carrer, les prohibicions d’aparcament amb l’antelació reglamentària i dels desviaments circulatoris necessaris per a l’execució de les obres.
L’empresa contractista de tot el projecte, GICSA, s’encarregarà de senyalitzar adequadament totes les zones afectades, amb el consens de la direcció facultativa i la Policia Local. 
Les actuacions del projecte s’allargaran fins a principis del mes de gener. El cost total del projecte és de 504.096,20 euros