Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Los Rosales compta amb un equipament de jocs saludables

L'Associació de Veïns valora molt positivament la nova instal·lació


Los Rosales compta amb un equipament de jocs saludables

El parc de Los Rosales compta amb un equipament de jocs saludables. Es tracta d’una sèrie d’elements que serveixen per realitzar activitats aeròbiques i musculars, de manera que les persones de qualsevol edat puguin fer-ne ús. Així, es poden realitzar exercicis de bicicleta, equilibri, força, impuls, etc. La ubicació a l’aire lliure i en un entorn verd facilita la seva utilització.

La presidenta de l’Associació de Veïns de Los Rosales, Roser Llàcer, valora molt positivament l’equipament: “el veïnat està molt content i en fa ús gent de totes les edats. Fins i tot persones amb alguna discapacitat física han pogut exercitar-se. També venen molts ciclistes que fan un recorregut i s’aturen a fer estiraments en aquest equipament. Los Rosales i concretament aquest espai, necessitaven un equipament d’aquesta tipologia”.
L’Ajuntament treballa actualment en l’organització de sessions de dinamització per a la gent gran i per a professionals que estiguin en contacte amb aquest col•lectiu, amb una durada de 45 minuts. L’objectiu és que aquesta iniciativa tingui una periodicitat setmanal. Les regidories de Gent Gran i Salut treballen actualment per coordinar aquesta qüestió.