Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca acull la xerrada "L'acompanyament emocional dels infants dels 0 als 3 anys"

La iniciativa es durà a terme dimecres 21 d'octubre i forma part del cicle “Compartir en Família”


La Biblioteca acull la xerrada "L'acompanyament emocional dels infants dels 0 als 3 anys"

La Biblioteca Municipal està duent a terme el cicle “Compartir en Família”, una activitat adreçada a mares gestants i mares i pares novells amb la finalitat de passar una bona estona escoltant, aprenent i compartint experiències. Es tracta de compartir el dia a dia, els neguits, riures i plors, angoixes i alegries. I també resoldre qualsevol dubte o pregunta que provoca la maternitat i la criança. Amb aquesta iniciativa es vol dinamitzar  el Racó de Pares de que disposa la Biblioteca a l'àrea infantil, un espai on hi ha llibres, revistes i material divers sobre tot allò que pot interessar relacionat amb el món dels infants com l’alimentació, l’aprenentatge, l’embaràs o la salut, entre altres.

Les sessions van a càrrec d’Aida Quer, doula i responsable del projecte “Gurumaji, el poder de la maternitat” i tenen lloc a la biblioteca el primer dijous de mes de 10.30 a 12.00 hores. Per inscriure's, cal omplir el següent formulari

Dins del marc d'aquesta activitat, tindrà lloc aquest proper dimecres 21 d'octubre, a les 18.30 hores, la xerrada "L'acompanyament emocional dels infants dels 0 als 3 anys". Anirà a càrrec de Gemma Badias, psicòloga, psicoterapeuta, contsel•ladora familiar i psicomotricista infantil. Badias tractarà temes com l'arribada al món i l'embolcall emocional, de la dependència a l'autonomia, etapes evolutives (dels 0 als 3 anys) i de les necessitats i demandes de l'infant i es compartiran dubtes i experiències.