Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sessió sobre ocupacions en sectors emergents on les dones estan subrepresentades

El Centre Municipal d'Informació i Recursos per a Dones organitza diverses càpsules formatives per sensibilitzar en igualtat de gènere


Sessió sobre ocupacions en sectors emergents on les dones estan subrepresentades
El Centre d’Informació i Recursos per a Dones ha organitzat avui la càpsula formativa: Ocupacions en sectors emergents on les dones estan subrepresentades. La sessió, que s’ha celebrat amb la col•laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, té com a objectiu sensibilitzar sobre les professions on les dones estan subrepresentades i que són emergents en el mercat de treball actual: noves tecnologies, instal•lacions en energies renovables. De fet, la situació del mercat de treball actual posa de manifest importants desigualtats en l’àmbit laboral en relació a les possibilitats d’accés i permanència en un lloc de treball. Entre moltes d’altres, el gènere continua essent generador de desigualtats, i en aquesta línia la formació, sensibilització i informació al voltant d’aquest tema es pretén incidir en la igualtat de  gènere des del posicionament de les dones front el mercat de treball. 
El Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones, en col•laboració amb el Consell Comarcal, acollirà properament més càpsules formatives, adreçades a dones en situació d’atur o que vulguin millorar les seves competències professionals.
D’altra banda, el CMIRD també organitzarà diversos tallers adreçats a dones que vulguin potenciar la seva creativitat, la consciència del seu propi cos i la construcció de relacions saludables.