Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament col·loca contenidors per a la recollida vegetal

Es poden trobar en diferents punts del municipi fins al mes de febrer


L'Ajuntament col·loca contenidors per a la recollida vegetal
El municipi compta des d’ahir amb contenidors per a la recollida de restes vegetals. Es tracta d’una col•locació que es mantindrà al carrer durant els mesos d’hivern i fins a principis de febrer, per cobrir la temporada d’esporga d’arbrat i arbustos i la retirada d’arbres de Nadal. Els contenidors, de caixa oberta, estan ubicats a les adreces següents:
. Passeig del Ferrocarril
. C/ d’Avets amb c. dels Pins
. Passeig de Can Barra amb c. del Prat
. Rda. d’Arrahona amb av. de Can Pallàs.
. Camí de Can Corbera amb Verge de Montserrat.
Recordem que la recollida de restes vegetals es fa també habitualment a la Deixalleria Municipal. Per aquest motiu, si trobeu els contenidors plens, malgrat les buidades són freqüents, podeu portar les restes a la Deixalleria, al c. Menorca s/n. o bé a la deixalleria de Can Casanovas, a la crt. de Gràcia a Manresa, km23.
L’objectiu de la recollida diferenciada de les restes vegetals és reduir els abocaments d’aquest material a la fracció rebuig, i d’aquesta manera poder reciclar les restes vegetals en una planta de compostatge, juntament amb la fracció orgànica. 
La fracció vegetal es pot gestionar de manera diferenciada, tenint en compte la seva mida: fracció vegetal de mida petita i tipus no llenyós, que es pot llençar als contenidors marrons; i fracció vegetal de mida gran i tipus llenyós, com les restes d’esporga i arbres i arbustos que cal llençar als contenidors específics.
Recordem també que la gespa s’ha de dipositar al contenidor de rebuig.