Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze acollirà demà la Jornada Impuls Polígons

El municipi esdevé seu de la primera trobada per compartir bones pràctiques en la gestió de polígons d'activitat econòmica


Sant Quirze acollirà demà la Jornada Impuls Polígons

Sant Quirze del Vallès acull demà la 1ª Jornada Impuls Polígons – Connectem l’Associacionisme Empresarial. L’objectiu de la trobada és compartir bones pràctiques en la gestió dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), basades en casos reals tant de la gestió del dia a dia com dels reptes estratègics dels PAEs.

La jornada tindrà lloc a la seu del Barcelona Moda Centre (BMC) del Polígon Can Feu i està adreçada als polígons de tot Catalunya, tant si tenen una associació pròpia com si està en procés de formalització. També s’adreça a tècnics i responsables de promoció econòmica, i a altres experts en desenvolupament econòmic i polígons. La sessió es podrà seguir a les xarxes socials amb el següent hashtag: #ImpulsPolígons.

Les entitats representades en la iniciativa són: Diputació de Burgos, Granollers, Palau Solità i Plegamans, Castellbisbal, Barcelona, Mollet del Vallès, Consell Comarcal del Garraf, Castellar del Vallès, Terrassa, Sabadell, Celrà, Castellbell i el Vilà, Sant Feliu de Llobregat, Cardona. Manresa, Martorell, Esplugues de Llobregat, La Llagosta, Girona, Gavà, Sant Jaume d’Enveja, Hospitalet de Llobregat, Oles de Montserrat, Barberà del Vallès, Sant Joan de Vilatorrada, Montcada i Reixach, Sant Cugat del Vallès, Gavà, Rubí, Badalona, Tarragona, Vic, La Bisbal de l’Empordà, Parets del Vallès, Albacete i Sant Quirze del Vallès. Tots aquests municipis representen més de 100 polígons industrials .

A la jornada assistiran representants d’associacions d’empresaris de Polígons, caps i tècnics de Promoció Econòmica, Via pública,i Urbanisme i planificació estratègica,  i regidors i tinents d’ alcaldes. També comptarà amb representació d’administracions públiques: Diputacions de Burgos, Barcelona i Girona, així com de la Generalitat de Catalunya, Consell Comarcal del Garraf i Consell Comarcal del Vallès Occidental.

POlacció, casos d’èxit

En el marc de la Jornada Impuls Polígons tindrà lloc el POLacció, una co-opetició de casos d’èxit per donar a conèixer experiències de col·laboració rellevants en l’àmbit dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE). Enguany serà ja la 2a edició del POLacció, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Durant la Jornada, els cinc millors casos d’èxit presentaran la seva experiència davant dels assistents a fi de compartir coneixements i bones pràctiques, i visualitzar el potencial de col·laboració en els PAE.