Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comença l'arranjament de les mitjanes i de la rotonda de l'avinguda Egara

L'actuació limita els aparcaments laterals i la circulació de l'autobús que connecta amb Terrassa


Comença l'arranjament de les mitjanes i de la rotonda de l'avinguda Egara

Ja han començat les obres d’arranjament de les mitjanes i de la rotonda de l’avinguda Egara. L’Ajuntament ha iniciat aquesta actuació, que correspon a la segona fase del Projecte de millora de sistemes generals de Sant Quirze. Aquestes obres se centren en l’asfaltat del carril d’entrada, la millora de la rotonda que connecta amb el carrer Penedès, així com dels passos de vianants i la senyalització de l’aparcament. També contemplen la senyalització horitzontal i vertical. 

La durada prevista d’aquesta fase és de 33 dies, per la qual cosa s’allargarà fins a principis de desembre. 
Les afectacions en aquesta actuació es relacionen amb el trànsit en direcció al carrer Vallès, entre la C-58 i el polígon Can Casablanques, així com amb la limitació d’aparcaments als laterals de l’avinguda Egara, entre el carrer Penedès i la rotonda de la C-58. També hi haurà afectacions a la circulació de l’autobús entre Sant Quirze i Terrassa (b87C2/c7/c2). Els possibles canvis en els horaris o itineraris de l’autobús es podran consultar a les parades.
La tercera fase dels Projectes de millora contempla les obres de la rotonda de l’avinguda Egara amb ronda d’Arraona. Aquestes s’iniciaran el proper 28 d’octubre amb una durada prevista de 34 dies.
Seguidament, es treballarà en els següents zones: millores a la ronda d’Arraona; millores al passeig Bòbila amb carrer Estrella i semaforització; itinerari per a vianants entre l’Alcampo i Sabadell i millores en la senyalització a Can Llobet, Can Casablanques i Can Torres. Oportunament s’anirà avisant dels talls de carrer, les prohibicions d’aparcament amb l’antelació reglamentària i dels desviaments circulatoris necessaris per a l’execució de les obres.
L’empresa contractista de tot el projecte, GICSA, s’encarregarà de senyalitzar adequadament totes les zones afectades, amb el consens de la direcció facultativa i la Policia Local. 
Les actuacions del projecte s’allargaran fins a principis del mes de gener. El cost total del projecte és de 504.096,20 euros