Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La primera edició de la Jornada Impuls Polígons remarca la importància d'integrar els parcs industrials en els municipis

Més de 90 entitats, entre administracions i empreses, van participar en la iniciativa celebrada ahir al BMC


La primera edició de la Jornada Impuls Polígons remarca la importància d'integrar els parcs industrials en els municipis

El municipi va acollir ahir la 1a Jornada Impuls Polígons-Connectem l’Associacionisme Empresarial. Més de 90 representants de diferents entitats, administracions i empreses van participar en la jornada, que tenia com a objectiu compartir bones pràctiques en la gestió dels Polígons d’Activitat Econòmica, basades en casos reals tant de la gestió del dia a dia com dels reptes estratègics dels PAEs.

 
La jornada, que va tenir lloc a la seu del Barcelona Moda Centre (BMC) del Polígon Can Feu es va adreçar a tots els polígons de Catalunya i també als tècnics i responsables de promoció econòmica i d’altres experts en desenvolupament econòmic i polígons. Tots els participants van coincidir en posar de manifest la necessitat d’acostar els polígons als cascs urbans dels municipis, tot integrant-los; una manera de funcionar que no sigui independent, sinó conjunta i global. 
 
Diferents taules de treball van treballar aspectes relacionats amb aquest objectiu. Les conclusions es faran públiques en un resum executiu que comptarà amb un apartat tècnic. Properament es podrà consultar al web municipal. D’altra banda, també es van treballar casos d’èxit. Sota el nom de “POlacció” es van donar a conèixer les experiències de col•laboració rellevants en l’àmbit dels PAE. Durant la Jornada, els cinc millors casos d’èxit van presentar la seva experiència davant els assistents a fi de compartir coneixements i bones pràctiques i visualitzar el potenciar el col•laboració en els PAE.