Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Vols participar en un projecte per prevenir les violències de gènere?

L'Ajuntament fa una crida a la participació de la ciutadania per elaborar un pla preventiu d'aquesta problemàtica


Vols participar en un projecte per prevenir les violències de gènere?

L’Ajuntament es proposa elaborar un Pla de prevenció de les violències de gènere al municipi amb la col•laboració de la ciutadania de Sant Quirze. El procés d’elaboració d’aquest pla comença per fer una diagnosi en la qual es recollirà l’opinió de la ciutadania, així com la dels professionals que treballen en l’àmbit de la violència masclista al municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament vol fer una crida a la participació, tant de dones com d’homes, ja que és fonamental per recollir la màxima informació de la realitat d’aquesta problemàtica al nostre municipi.
Grups de treball
Es formaran quatre grups de treball, dividits per edat i gènere, de la següent forma: un primer grup de dones d’entre 18 i 45 anys, un segon format per dones majors de 45, un altre grup d’homes de 18 a 45 anys i, per últim, un d’homes majors de 45 anys.
Les persones interessades en participar poden posar-se en contacte amb el servei de Coeducació i Polítiques de Gènere al Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones (avinguda del Vallès, 97-99, Tel. 937216800 ext.5214) o bé enviant un correu electrònic a sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.