Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze viurà aquest cap de setmana la festa de la Castanyada

Les castanyes torrades, els panellets i el Halloween protagonitzaran aquest cap de setmana al municipi


Sant Quirze viurà aquest cap de setmana la festa de la Castanyada

Sant Quirze del Vallès celebrarà aquest cap de setmana la Festa de la Castanyada. Els centres educatius organitzen diverses activitats perquè els nens i les nenes gaudeixin d’aquesta tradició catalana (podeu llegir la notícia aquí). D’altra banda, diverses entitats realitzaran tot un seguit d'iniciatives que van des de la celebració típica de la Castanyada a d’altres que tenen a veure més amb el Halloween nord-americà. A continuació, expliquem les activitats més destacades.

Taller per aprendre a torrar castanyes i moniatos
El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze del Vallès organitza, com es tradició, un taller per aprendre a torrar castanyes adreçat als nens i les nenes. Aquest taller és gratuït i tindrà lloc dissabte 31 d’octubre, d’11 a 13 hores, a la rambla de Lluís Companys, just davant de la porta d’entrada del Parc de les Morisques. Aquest acte compta amb la col·laboració de Fruites i Verdures el Mas, Fruites i Verdures K la Sita (amb castanyes i moniatos) i Lossum-Niu del Mussol (al taller de castanyes).

Túnel del Terror
Lanume Atac d’Art acollirà el divendres 30 d’octubre un passadís del terror a les seves instal•lacions, ubicades al carrer Pi i Maragall, número 16. L’horari de l’activitat serà de 19.00 a 21.00 hores. El preu de l’entrada és d’1€ per persona i l’entitat recorda que s’ha de venir disfressat.

Corraló Diabòlic
Els Diables de Sant Quirze organitzen un passadís del terror dissabte 31 d’octubre al corraló (entrada per carrer Pintor Vila-Puig). El preu per participar és de 2 euros i es faran grups de 6 persones per accedir-hi i passar-s’ho bé amb els ensurts dels diables del poble. L'activitat tindrà lloc de 20.00 a 0.00 hores.

Castanyada a la Masia

La Cafeteria de la Masia de Can Feliu organitza una festa per celebrar la castanyada. Els i les assistents gaudiran menjant castanyes, moniatos i panellets. La celebració tindrà lloc dissabte 31 d’octubre a partir de les 20 hores.

Parades de venda de castanyes
Diverses entitats instal·laran als carrers de Sant Quirze parades de venda de castanyes, moniatos i dolços. Les trobareu des de divendres 30 d’octubre a la tarda fins diumenge 1 de novembre a la rambla de Lluís Companys i a la Masia Can Feliu.