Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Ja han finalitzat les obres de l'aparcament de l'estació dels FGC

L'actuació ha permès augmentar en 46 les places existents per a cotxes i crear-ne per a motos


Ja han finalitzat les obres de l'aparcament de l'estació dels FGC

Les obres per millorar l’aparcament de l’estació dels FGC ja han finalitzat. L’actuació, que va començar el passat 13 d’octubre, ha permès augmentar en 46 les places d’aparcament. De les aproximadament 283 places existents, actualment hi ha 325, més 4 per a minusvàlids i 13 per a motocicletes. A més, els vianants gaudeixen d’un recorregut que travessa l’aparcament, degudament senyalitzat. També s’han incorporat aparcaments per a bicicletes i places per a persones discapacitades. 

Mentre han durat les obres, els materials i les casetes s’han ubicat al solar de davant.
La intervenció forma part del projecte de millora de sistemes generals del municipi i contempla altres obres. Algunes ja han començat, com l’arranjament de mitjanes i de la rotonda de l’avinguda Egara. Altres, s’iniciaran demà; és el cas de les millores a la ronda d’Arraona. Properament també s’actuarà al passeig Bòbila amb carrer Estrella; es crearà un itinerari per a vianants entre l’Alcampo i Sabadell i es millorarà la senyalització a Can Llobet, Can Casablanques i Can Torres. Oportunament s’anirà avisant dels talls de carrer, les prohibicions d’aparcament amb l’antelació reglamentària i dels desviaments circulatoris necessaris per a l’execució de les obres.
Les actuacions del projecte, que duu a terme l’empresa GICSA s’allargaran fins a principis del mes de gener. El cost total del projecte és de 504.096,20 euros