Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L'empresa santquirzenca Carinsa rebrà el Reconeixement a la Innovació dels Premis Cecot

El guardó es lliurarà el proper 9 de novembre en el marc de la 21a edició de la Nit de l'Empresari


L'empresa santquirzenca Carinsa rebrà el Reconeixement a la Innovació dels Premis Cecot

L’empresa santquirzenca Carinsa ha estat guardonada amb el Reconeixement a la Innovació que atorga la patronal Cecot. El proper 9 de novembre tindrà lloc l’acte de lliurament, en el marc de la 21a edició de la Nit de l’empresari. Des de la seva fundació, Grup Carinsa ha basat en la recerca un dels fonaments de la seva competitivitat. Amb un departament de recerca propi, és capaç de trobar solucions novedoses capaces de fer més competitius els seus productes.

L'empresa disposa del 40% del personal que realitza una activitat laboral relacionada amb la R+D. Aquest número ha anat creixent a mesura que la xifra de negoci ha anat augmentat. En els moments inicials l'empresa només disposava d'un petit departament de recerca que nodria a tota l'empresa. Amb el creixement i l'especialització s'ha arribat a la situació actual, a on cada divisió disposa del seu propi departament de recerca i aplicacions.

Entre els col·laboradors de Grup Carinsa, en un 30%, destaca la presència de doctors i llicenciats amb gran experiència en recerca i amb iniciativa i capacitat de liderar les seves pròpies línies de recerca. Actualment Grup Carinsa té gran part de la plantilla que son titulats superiors i compta amb doctorats i amb la col·laboració de diferents assessors externs i altres centres tecnològics, universitats i empreses del seu entorn científic i inclús en projectes en consorci amb les principals empreses locals i nacionals de cadascun dels seus sectors.