Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Millores en les voreres i els accessos per a vianants a la ronda d'Arraona

Comença la senyalització d'aquestes actuacions que s'allargaran fins al desembre


Millores en les voreres i els accessos per a vianants a la ronda d'Arraona
Ja ha començat la senyalització de la tercera fase de les obres del Projecte de millora de sistemes generals del municipi. Concretament, es tracta de les actuacions a la ronda Arraona. De moment, hi ha indicacions de limitació de velocitat, donat que dimarts es començarà a treballar sobre el terreny. Es tracta de feines centrades en la millora de la connectivitat entre voreres, de manera que les persones amb mobilitat reduïda tinguin facilitats d’accés, així com l’adaptació de passos de vianants i l’amplicació de voreres. Les obres no afectaran la circulació de vehicles i el pas de vianants es farà de manera provisional d’acord al Pla de Seguretat local. Es preveu que les actuacions finalitzin a mitjans de desembre.
Properament també s’actuarà al passeig Bòbila amb carrer Estrella; es crearà un itinerari per a vianants entre l’Alcampo i Sabadell i es millorarà la senyalització a Can Llobet, Can Casablanques i Can Torres. Oportunament s’anirà avisant dels talls de carrer, les prohibicions d’aparcament amb l’antelació reglamentària i dels desviaments circulatoris necessaris per a l’execució de les obres.
Les actuacions del projecte, que duu a terme l’empresa GICSA s’allargaran fins a principis del mes de gener. El cost total del projecte és de 504.096,20 euros