Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Aturada la recollida urgent de material per la població refugiada

La massiva resposta a tot Catalunya fa que Barcelona Acció Solidària demani que no es reculli més material


Aturada la recollida urgent de material per la població refugiada

 Els dos camions que Barcelona Acció Solidària portarà el proper 7 de novembre cap a la frontera entre Croàcia i Eslovènia per donar suport a les oenagés que treballen sobre el terreny per ajudar a la població refugiada ja estan plens. La positiva resposta ciutadana ha fet que en poc més de dos dies s'hagin complert les expectatives d'aquesta campanya, que tenia per objectiu recollir material de primera necessitat per les persones que estan en ruta i en camps de refugiats. Davant l'imminent arribada de l'hivern, les principals necessitats es centraven en roba d'abric, sabates, mantes, tendes de campanya i sacs de dormir.
A Sant Quirze, tant l'Ajuntament com l'Espai Canya Jove i la biblioteca municipal van recollir material durant tota la jornada d'ahir, principalment roba i sabates, que es portarà a la nau que Acció Solidària té a Barcelona i formarà part de futurs enviaments. 

Amb tot, la oenagé Acció Solidària Vallès demana que s'aturi la recollida, ja que la resposta ha estat tan massiva que dificulta gestionar tot el material que els està arribant.