Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Neix una nova associació de comerciants, Sant Quirze Comerç

La primera activitat programada serà una nova edició de “Botigues al Carrer”, el dia 12 de desembre


Neix una nova associació de comerciants, Sant Quirze Comerç

Sant Quirze del Vallès compta des d’ahir dimarts amb una nova associació de comerciants, Sant Quirze Comerç. Vuit empresaris de diferents àmbits formen la junta d’aquesta entitat, que té el suport d’una seixantena de comerços del poble. Aquesta iniciativa comercial vol promocionar i defensar l’activitat dels comerciants i botiguers de Sant Quirze.  De cara al gener, l’associació ja té pensades algunes iniciatives per dinamitzar el comerç. La primera activitat programada serà una nova edició de “Botigues al Carrer”, el dia 12 de desembre.

La nova junta està formada per: Jenny Andrés, presidenta, Daniel Herrera, vicepresident, Antoni Calderón, tresorer, Pepi Ávila, secretària, i els vocals Oriol Batalla, Maria Carme Rubio, Josep Busqueta i Hugo Blanch.

La junta està començant a elaborar el pla de treball i conviden a tothom que hi estigui interessat a fer-se soci de l’entitat sense pagar cap tipus de quota fins l’any pròxim i a participar i col•laborar en aquesta nova associació. Podeu posar-vos en contacte amb l’entitat al correu electrònic sqvcomerc@gmail.com.