Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Comença la campanya de vacunació contra la grip

El Casal d'Avis acollirà les vacunacions, i també es podran gestionar les domiciliàries per a persones amb mobilitat reduïda


Comença la campanya de vacunació contra la grip

El CAP Sant Quirze, amb la col•laboració de l’Ajuntament, inicia la campanya de vacunació al Casal d’Avis del poble. A més de realitzar la vacunació de la grip també es duran a terme activitats preventives com ara el control de pressió arterial. Els dies en què es realitzarà són els següents:

Dimarts 10 i 17 de novembre i dijous 12 i 19 de novembre de 17 a 19 h. Per visitar-se només cal apuntar-se al mateix Casal d’Avis. Paral•lelament el CAP realitzarà una campanya de vacunació a domicilis a totes les persones amb mobilitat reduïda.

Protegiu-vos contra la grip!
La vacunació antigripal és la mesura de prevenció primària fonamental per prevenir la grip i les seves complicacions.
La campanya de vacunació té com a objectiu evitar les complicacions de la grip en les persones amb problemes de salut crònics, edat avançada o altres condicions que les fan especialment susceptibles als efectes d’aquesta malaltia.
Els grups de risc a vacunar són les persones amb alt risc de complicacions, entre les quals hi ha les que pateixen certes malalties cròniques (pulmonars, cardiovasculars, diabetis, insuficiència renal, etc.), les internades en institucions tancades (residències geriàtriques, centres de malalts crònics, i de salut mental,  etc.), les dones embarassades, les persones amb obesitat mòrbida i totes les persones de 60 o més anys d’edat.
També s’han de vacunar els qui poden transmetre la grip a les persones d’alt risc, especialment els professionals de la salut i els d’institucions amb persones d’alt risc, com ara residències geriàtriques o centres de malalts crònics, i cuidadors familiars.
 
Podeu trobar més informació al canal temàtic de la grip. O bé trucant al telèfon de CatSalut Respon: 061.