Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Primeres jornades de Participacció!

Can Feliu va acollir divendres dues sessions d'aquesta iniciativa organitzada per la Regidoria de Joventut


Primeres jornades de Participacció!

El centre cívic Can Feliu va acollir divendres dues sessions de les jornades de ParticipACCIÓ. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Joventut, amb l’objectiu de potenciar la participació més activa possible del jovent del poble, doncs s’interpreta la participació com un procés de cohesió social. Un grup de joves es va reunir en aquest espai d’interlocució amb l’administració per tal d’establir canals de relació i posar sobre la taula temes d’interès comú. La iniciativa s’organitza amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació Ferrer i Guàrdia, mitjançant una subvenció en forma de suport tècnic.

Divendres es van organitzar dues sessions, una a les 17.30h i una altra a les 20.30 hores. La propera sessió tindrà lloc al centre cívic Torre Julià l’11 de novembre. Serà de 17.30h a 19.30h i encara sou a temps de participar-hi.
 
El proper 11 de desembre la masia de Can Feliu acollirà una nova jornada amb els participants i altres joves que vulguin incorporar-s'hi, amb l'objectiu de fer el retorn de les sessions d'aquest mes i començar a treballar en el disseny de propostes per fomentar la participació juvenil al poble. Finalment, es farà una proposta final mitjançant la Fundació Ferrer i Guàrdia, que està duent a terme la diagnosi gràcies al suport de l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona. Les conclusions s'explicaran a tota la població.
 
 
Per a més informació i inscripcions en les jornades, podeu adreçar-vos a:
 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre cívic Can Feliu
Eduard Toldrà, s/n
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
canyajove@santquirzevalles.cat
www.facebook.com/canyajove.santquirze