Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Millores al passeig Bòbila amb carrer Estrella

Comencen les obres de senyalització vertical i horitzontal d'aquesta zona tan transitada


Millores al passeig Bòbila amb carrer Estrella

Ja ha començat la senyalització d'una nova fase de les obres del Projecte de millora de sistemes generals del municipi. Concretament, es tracta de les actuacions al passeig Bòbila amb carrer Estrella. Avui ja s’hi poden veure algunes tanques d’obra que indiquen les actuacions dels propers dies, centrades bàsicament en la semaforització de la zona, l’arranjament del pas de vianants i de la rotonda, així com la millora de la senyalització vertical. Aquestes feines es duran a terme aquesta setmana, i a finals de mes, entorn el 25/26 de novembre tindran lloc les obres d’asfaltat, que afectaran el trànsit i de les quals informarem oportunament. Els arranjaments de les properes setmanes no suposaran cap incidència a la via pública pel que fa a la circulació.

Properament també es crearà un itinerari per a vianants entre l’Alcampo i Sabadell i es millorarà la senyalització a Can Llobet, Can Casablanques i Can Torres. Oportunament s’anirà avisant dels talls de carrer, les prohibicions d’aparcament amb l’antelació reglamentària i dels desviaments circulatoris necessaris per a l’execució de les obres.

Aquesta actuació coincideix amb les millores de la ronda Arraona, que es van iniciar la setmana passada i que es troben en ple desenvolupament.

Les actuacions del projecte, que duu a terme l’empresa GICSA s’allargaran fins a principis del mes de gener. El cost total del projecte és de 504.096,20 euros