Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Comença un nou club de lectura en què s'analitzaran llibres únicament escrits per dones

L'objectiu és crear un espai de reflexió i debat al voltant de la mateixa lectura


Comença un nou club de lectura en què s'analitzaran llibres únicament escrits per dones

“Entre Dones” és una nova proposta de Club de Lectura adreçada tant a dones com a homes en què es llegiran quatre llibres, tots ells escrits per dones, però en èpoques i entorns molt diferents. L'objectiu és crear un espai de reflexió i debat al voltant de la mateixa lectura dinamitzat per la Laura Patricio. Els llibres que es proposen són “Como agua para chocolate”, de Laura Esquivel, “La canción de Salomón”, de Toni Morrison, “Una cambra pròpia”, de Virginia Woolf, i “Nacidas para el placer”, de Mireia Darder. La primera sessió tindrà lloc avui dimarts 10 de novembre i la cloenda el dia 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones. Les trobades tindran lloc els dimarts un cop al mes, en horari de matí, d'11 a 12 hores.

El preu de la inscripció és de 6€. Aquesta activitat està organitzada per la Biblioteca Municipal i el Centre d'Informació i Recursos per a Dones. Podeu veure el programa complet al següent enllaç.

Per a més informació, truqueu a la Biblioteca Municipal, al 93.721.95.47, o escriviu un correu electrònic a b.st.quirzev@diba.cat