Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comencen les obres de millora que connecten el municipi amb el polígon Can Torres-Can Llobet

L'actuació forma part del Projecte de millora de sistemes generals del municipi


Comencen les obres de millora que connecten el municipi amb el polígon Can Torres-Can Llobet
Ja han començat les obres que milloren la connexió de Sant Quirze amb el polígon industrial de Can Torres-Can Llobet. Aquesta actuació permetrà millorar els accessos del municipi amb el polígon,  de manera que la comunicació sigui més fàcil i fluïda. Aquestes feines se sol•lapen amb les del passeig Bòbila i carrer Estrella, al barri del Poble Sec i l'entorn del centre comercial i consistents en senyalització vertical i asfaltat. De fet, la intervenció forma part del Projecte de millora de sistemes generals del municipi i contempla altres obres, algunes de les quals ja s’han iniciat també, com ara l’arranjament de mitjanes i rotonda d’avinguda Egara o millores a la ronda d’Arraona. Properament també es treballarà en  la senyalització a Can Llobet, Can Casablanques i Can Torres. Oportunament s’anirà avisant dels talls de carrer, les prohibicions d’aparcament amb l’antelació reglamentària i dels desviaments circulatoris necessaris per a l’execució de les obres.
L’empresa contractista de tot el projecte, GICSA, s’encarregarà de senyalitzar adequadament totes les zones afectades, amb el consens de la direcció facultativa i la Policia Local. 
Les actuacions del projecte s’allargaran fins a principis del mes de gener. El cost total del projecte és de 504.096,20 euros