Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Nova edició del Concurs d'Aparadors de Nadal

Els comerços que vulguin participar cal que s'hi inscriguin abans del 3 de desembre


Nova edició del Concurs d'Aparadors de Nadal

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza el 46è Concurs d’Aparadors de Nadal i de millor campanya nadalenca a les xarxes socials, per mitjà de la Comissió de Comerç Interior i Turisme. L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament, doncs es considera un bon incentiu de dinamització comercial. Els comerços del municipi que vulguin participar-hi han d’adreçar-se abans del 3 de desembre a la Regidoria de Desenvolupament Econòmic (edifici Can Tuset, av. del Vallès, 97-99) o bé enviar un correu electrònic a: comerc@santquirzevalles.cat.

La durada del concurs és del 9 al 22 de desembre. Entre aquestes dates, un jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell farà una visita als comerços participants. Els establiments hauran de tenir els aparadors visibles i il•luminats dins de l’horari de visita.
L’Ajuntament lliurarà un premi de 150€ a l’aparador guanyador. Per la seva part, la Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà 2 premis als millors aparadors de la demarcació, consistents en un primer premi de 500€ i un segon per realitzar un estudi de mercat per a comerços i serveis. La millor campanya nadalenca a les xarxes socials rebrà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o un altre curs equivalent.