Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament efectua una reparació provisional de la claveguera que recull les aigües residuals d'El Castellet

La reparació permetrà mantenir el servei però caldrà substituir-la per una de nova


L'Ajuntament efectua una reparació provisional de la claveguera que recull les aigües residuals d'El Castellet
L’Ajuntament ha finalitzat les actuacions previstes per a la reparació de l’obstrucció de la claveguera que recull les aigües residuals d’un sector de la urbanització d’El Castellet. Tot i així, cal remarcar que les deficiències de la claveguera (aixafament, juntes separades, fissures de la canonada, etc. ), que s’han pogut verificar amb la inspecció efectuada de l’interior de la canonada, no garanteix el seu funcionament adequat. La causa del mal estat de la claveguera és l’execució deficient de l’obra, efectuada pels promotors de la urbanització d’El Castellet. La canonada està aixafada pel pes de les terres que hi ha a sobre i per la compactació efectuada.  
La reparació, per tant, té caràcter provisional i té com a objectiu mantenir en servei aquesta claveguera fins que s’efectuï la seva substitució per una de nova.
La claveguera afectada, d’uns 80 m de longitud, va ser construïda per la Junta de Compensació d’El Castellet, en el període 2002-2003. 
Donat que la claveguera passa per sota del passeig de Can Barra a una profunditat considerable, d’uns 7 m, s’estan estudiant diferents alternatives per tal que la construcció de la nova claveguera tingui el menor cost econòmic possible i el menor impacte en la vialitat i el trànsit de la zona.