Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a Sant Quirze del Vallès

Les activitats de Solidaritat i Cooperació omplen l’agenda del cap de setmana


El cap de setmana a Sant Quirze del Vallès

Aquest cap de setmana continuen els actes de la Setmana Solidària que enguany es centra en els 20 anys de cooperació al municipi. En aquest sentit, avui divendres, a les 19 hores, al Casal d’Avis tindrà lloc la presentació del vídeo que s’ha realitzat amb les entitats de la Mesa de Cooperació, seguit per l’espectacle Arpa i Pau a càrrec de Berta Puigdemasa i Claudia Soberon.
Diumenge, el parc de les Morisques, serà un any més l’escenari del Mercat Solidari de Joguines i Llibres de Segona Mà que organitza la Mesa de Cooperació. Una oportunitat per adquirir objectes a molt bon preu i col•laborar en el recapte que enguany anirà destinat a les persones refugiades víctimes dels conflictes armats a la Mediterrània. Les paradetes del mercat estaran llestes a partir de les 11 del matí. Cal dir que aquesta iniciativa és possible gràcies a la col•laboració de les famílies que han aportat llibres i joguines durant la campanya de recollida. També el parc de les Morisques acollirà a partir de les 11 hores l’exposició “Ser refugiat. Compartint vivències” que, amb la instal•lació d’una tenda de campanya com les que disposa ACNUR, permet acostar la vida als campaments de les persones refugiades.
La Setmana Solidària posarà el punt i final amb la projecció del documental Silvered Water: Syria Self-portrait, a les 18 hores, a la Patronal,  una emotiva proposta realitzada a partir d’imatges captades amb mòbil de persones sirianes. Aquest film està adreçat a majors de 16 anys per la duresa de les imatges.
 

Podeu consultar aquí el programa de la Setmana Solidària.

Dissabtes en Família a la Biblioteca
En un altre àmbit, la Biblioteca proposa per dissabte 21 de novembre, a les 12 hores l’espectacle “Farcell de contes”, a càrrec de la narradora Nona Umbert, una activitat adreçada als infants més petits, d’1 a 3 anys, inclosa a la programació dels Dissabtes en Família.
 

Excursió matinal a la Mola
Els Caminantes de Les Fonts, entitat vinculada a l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, organitza una excursió per pujar a la Mola, des de Sant Llorenç Savall, el diumenge 22 de novembre. Una proposta de 12 km i 700 metres de desnivell que promet vistes impressionants si la climatologia ho permet. Podeu trobar més informació sobre horaris, recorregut i consells aquí.

Podeu consultar l'agenda d'activitats completa.