Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Lectura del manifest del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Una cinquantena de persones s'han concentrat avui a la plaça de l'Ajuntament


Lectura del manifest del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones
La plaça de la Vila ha estat l’escenari avui a les 12 hores de la lectura del manifest amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. 
L’Edurne Adan i en Joan Oliver, mestres de l’Escola d’Adults L’Olivera, han estat els encarregats de llegir el manifest.
Aquest acte s’emmarca en la programació que, amb el títol “Coeduquem per prevenir” commemora el 25 de novembre i engloba diverses activitats, com ara conferències, tallers i tardes joves, entre d’altres. Podeu consultar tota la programació detallada en aquest enllaç.
Aquesta tarda tindrà lloc el veredicte i lliurament de premis del concurs Mobilitza’t contra la violència de gènere, a La Patronal. A continuació, la vocalista i ex-líder d’Amparanoia (Amparo Sánchez) ens presenta el seu primer llibre “La niña y el lobo. Vivir para contarlo, una historia de violencia machista y superación”, on narra la seva experiència personal com a víctima de violència masclista. Tancarà l’acte amb un concert acústic en solitari.