Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Consell Comarcal del Vallès Occidental busca intèrprets/traductors-es

Es necessiten persones amb competències en català i una o vàries llengües minoritàries


El Consell Comarcal del Vallès Occidental busca intèrprets/traductors-es

El Servei de traducció i interpretació per a persones nouvingudes del Consell Comarcal del Vallès Occidental busca intèrprets/traductors-es.

Interessen bàsicament llengües minoritàries al nostre país i els seus dialectes, concretament: xinès mandarí, àrab oriental (sirià), rus, panjabi, urdú, llengües subsaharianes (fula, sarahole, manding, djola...), kurd, romanès, ucraïnès, variants del tamazight (bereber), hindi, tamil, etc.

Es tracta d’un servei de traducció i/o interpretació a hores convingudes que es gestiona a través d’un llistat obert de professionals, que són remunerats per cada servei prestat per mitjà d’una factura segons model que es facilita.

Les persones interessades han de tenir competències lingüístiques en català i una o vàries llengües minoritàries. De preferència la formació ha de ser estudis universitaris en traducció o interpretació, filologia o bé ciències socials. També es requereixen habilitats en el tracte amb persones. És convenient que visquin i coneguin el territori (Vallès Occidental).

Els interessats han d’enviar el seu currículum vitae i una fitxa de traductors que poden sol·licitar al mateix servei, per correu electrònic a ciutadania@ccvoc.cat, o bé presentar-ho al registre del Consell Comarcal. Posteriorment se’ls citarà per a una entrevista personal.