Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Contes, festes, esports i activitats per a tots els públics són les propostes per aquests dos dies


El cap de setmana a SQV

Hora del conte especial Dia de la Música

Avui divendres la Biblioteca de Sant Quirze proposa una activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Es tracta d’una Hora del conte especial Dia de la Música, a càrrec de la Companyia Homenots. Sota el títol “En Bum i el tresor pirata” es traslladarà els assistents més petits a la platja de la Mitja Lluna. 
 
La Festa dels 80
Demà dissabte el municipi viu una cita ja consolidada i amb èxit de participació: la Festa dels 80. Sant Quirze té Vida organitza aquesta iniciativa, recuperant un clàssic d’aquestes dates després d’uns anys sense poder-la realitzar. A partir de les 12 de la nit la seu de Sant Quirze Ball, al carrer San Dragonera, 4, esdevindrà centre neuràlgic de la gresca, el ball i els regals. Les entrades tenen un preu de 15€ a la guixeta. I es poden adquirir anticipadament a la Rostisseria El Nesprer i a Dionysius, a un preu de 12€. Part dels beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es destinaran a finalitats socials impulsades per la pròpia entitat.
 
Matinal d’activitats de Dones per Sant Quirze
Aquest diumenge, dia 29 de novembre, el parc de les Morisques acollirà una matinal d’activitats de Dones per Sant Quirze en commemoració del Dia Internacional contra la violència masclista. Durant tot el matí es duran a terme sessions de reiki, una mostra i un taller de manualitats, un taller de coeducació i xocolatada per a tothom. També es realitzarà una recollida de productes d’higiene personal i neteja de la llar per a l’ONG Les Fonts Solidària i es donarà a conèixer la nova entitat de Sant Quirze “Las personas primero”.
Com a plats forts, a les 11 hores començarà una masterclass de Zumba, a càrrec de José María Polo. Seguidament, s’encendran espelmes per recordar les dones víctimes de la violència masclista d’enguany i es llegirà el poema “Desconocida Amiga”, d’Avelina Benito. La lectura del poema donarà pas a l’actuació de la coral del taller de veu de Maria Josep Besson i acabaran les activitats amb una sessió de country del grup liderat per la santquirzenca Josefina Rico.
L’entitat organitzadora obsequiarà amb una motxilla a les persones que participin en aquestes activitats. La Matinal de Dones per Sant Quirze començarà a les 10 hores.
 
Presentació del Sant Quirze Bàsquet Club
Diumenge a partir de les 16 hores tindrà lloc la presentació dels equips del Sant Quirze Bàsquet Club. Es tracta d’una jornada en què es podran conèixer tots els equips masculins i femenins que participen en totes les categories del Club. El pavelló municipal acollirà l’acte obert a tothom, veïnat, socis i simpatitzants.
 
Gran recapte d'aliments
Us recordem que avui i demà encara es poden fer aportacions per al Gran recapte d'aliments. Trobareu més informació en aquest enllaç.