Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Continua la campanya d'ajuda humanitària per a Síria

Fins el 10 de desembre es pot aportar el material sol·licitat a l'Ajuntament, la Biblioteca i el Casal d'Avis


Continua la campanya d'ajuda humanitària per a Síria
La situació que es viu a l’interior de Síria provoca greus dificultats en l’accés als serveis bàsics. El conflicte dels darrers cinc anys ha generat que la població pateixi fam, manca d’accés a aigua potable i moltes morts. Per aquest motiu, el Comitè de Solidaritat amb el poble sirià i l’Associació Sírio Catalana per la Llibertat i la democràcia han organitzat una nova campanya de recollida d’ajuda humanitària. L’Ajuntament de Sant Quirze dóna suport, fent difusió de la campanya i facilitant la recollida del material. Concretament, es recull:
 
. Llet infantil en pols
. Bolquers
. Compreses per a dones i avis
. Aliments en gra (llegums i arròs) i en llauna (tonyines, sardines i conserves)
. Material escolar (llibretes, bolígrafs i llapis d’escriure o de colors)
En el cas dels aliments, la data de caducitat no pot ser inferior a un any.
 
Els punts de recollida són: l’Ajuntament, la Biblioteca i el Casal d’Avis. Fins el proper 10 de desembre es pot aportar aquesta ajuda, que rebran les ONG sirianes i es responsabilitzaran de la seva distribució al país.
 
Recordem que Sant Quirze participa activament en l’ajuda als refugiats amb la campanya “Refugiades són benvingudes!”, nascuda per donar suport a les persones que fugen dels països en conflicte i cerquen refugi a Europa a través del Mediterrani.  La iniciativa va sorgir al mes de setembre fruït d’una reunió entre diverses entitats, col•lectius del poble i persones individuals  amb el suport de l’Ajuntament. Una de les primeres accions endegades va ser la creació d’un blog i d’un formulari al web municipal on totes les persones que vulguin poden oferir recursos per donar suport a la campanya. Podeu trobar més informació a:
https://santquirzeajudemelsrefugiats.wordpress.com/