Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Les actuacions al polígon de Can Feu faciliten la mobilitat

S'han implantat bandes sonores, senyalització vertical i horitzontal i indicacions de carrils de convivència amb bicicletes


Les actuacions al polígon de Can Feu faciliten la mobilitat

L’Ajuntament ha dut a terme diverses actuacions relacionades amb la mobilitat al polígon de Can Feu. D’una banda, s’han implantat un total de 10 bandes reductores en els diferents carrers de la zona, que fomenten la reducció de velocitat dels vehicles que hi circulen. També s’ha instal•lat senyalització vertical. L’empresa encarregada de dur a terme l’obra ha estat Serveis Vials del Vallès, per un import de 9.188,18€. La instal•lació es va dur a terme en dues jornades, des del passat 26 de novembre, i no va comportar massa incidències de trànsit, només talls puntuals.

D’altra banda, s’ha pintat tota la senyalització horitzontal del polígon, fins ara inexistent. Es tracta d’aproximadament uns 3.500 metres de línies. L’empresa encarregada d’executar l’obra ha estat Inte-Road SL, per un import de 2.295,37€. La senyalització es va fer el passat dia 29 de novembre.
 
Les actuacions també comporten la senyalització de la via de convivència entre vehicles de motor i bicicletes; és a dir, que aquestes vies estan senyalitzades amb una simbologia de bicicleta de manera que els vehicles parin especial atenció en aquestes zones, doncs poden circular-hi ciclistes.
Amb aquestes actuacions l’Ajuntament millora la mobilitat a la zona, i fomenta una circulació segura envers l’entorn i els vianants.