Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Avui s'encenen els llums de Nadal al municipi

L'enllumenat dóna pas a la preparació de les festes nadalenques


Avui s'encenen els llums de Nadal al municipi
Sant Quirze lluirà des d’avui i fins al 6 de gener la il•luminació nadalenca als carrers. Les principals vies, punts d’entrada i sortida del municipi així com els eixos comercials, gaudiran de l’enllumenat amb diferents figures i formes. Aquests darrers dies s’han fet algunes proves per comprovar el seu bon funcionament i, finalment avui, es farà l’encesa global. 
La normativa ambiental regula la il•luminació exterior limitant els horaris d’utilització ornamental durant el període nadalenc, per tal de promoure la prevenció de la contaminació lluminosa i l’estalvi energètic. Les llums s'apagaran diàriament a les 23 hores.
Els comerços del tram de la rambla de Lluís Companys, entre Països Catalans, i la plaça 14 d’abril, han reforçat la decoració nadalenca amb més il•luminació, complementant així la que disposa l’Ajuntament. 
A aquest esperit nadalenc cal sumar-hi la decoració dels aparadors, dins del Concurs d’Aparadors en què molts hi participen. De la mateixa manera, molts d’ells s’han sumat a la proposta de col•locar un avet de Nadal a la porta, donant la benvinguda a les festes.