Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Un total d'onze comerços participen al Concurs d'Aparadors de Nadal

La nova edició comença el dia 9 i s'allarga fins al 22 de desembre


Un total d'onze comerços participen al Concurs d'Aparadors de Nadal
Un total d’onze comerços participen a la nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal. Es tracta dels següents: Farmacia 3 cantons, Nieves Perruqueria i Estètica, Pastisseria Mix, Nutrisalut, Caquis, Passarel•la, Flors amb Idea, Moom by Jennifer Roca, Susanna Boutique, Village, Espai Wellness (centre autoritzat Maystar).
La Cambra de Comerç de Sabadell organitza el 46è Concurs d’Aparadors de Nadal i de millor campanya nadalenca a les xarxes socials, per mitjà de la Comissió de Comerç Interior i Turisme. L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament, doncs es considera un bon incentiu de dinamització comercial. 
La durada del concurs és del 9 al 22 de desembre. Entre aquestes dates, un jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell farà una visita als comerços participants. Els establiments hauran de tenir els aparadors visibles i il•luminats dins de l’horari de visita.
L’Ajuntament lliurarà un premi de 150€ a l’aparador guanyador. Per la seva part, la Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà 2 premis als millors aparadors de la demarcació, consistents en un primer premi de 500€ i un segon per realitzar un estudi de mercat per a comerços i serveis. La millor campanya nadalenca a les xarxes socials rebrà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o un altre curs equivalent.