Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze es prepara per a La Marató

Una trentena d'activitats solidàries conformen la programació del proper cap de setmana


Sant Quirze es prepara per a La Marató

El 13 de desembre es realitzarà en directe la Marató de TV3. Sant Quirze se suma a l’objectiu d’aquesta iniciativa organitzant una trentena d’activitats.

La programació l’obre una xerrada sobre la diabetis i l’obesitat, tema a què es dedica aquesta edició. Serà el dia 10 de desembre a Can Feliu. Els actes següents se centren en el cap de setmana del 12-13.

El dia 12 al matí hi haurà una caminada pels amants de la marxa nòrdica, a càrrec de Nordik Walks. Diumenge 13, la plaça de la Vila acollirà una masterclass de zumba i de tono i, el Complex Esportiu, una sortida de motos a càrrec de la Penya Motera Km0.

La tarda del dissabte 12, l’escola bressol El Picarol Blau organitza una cantada de nadales al Casal d’Avis. Un espai que acollirà també l’actuació de la Coral Amics per Sempre diumenge 13 a la tarda.

També diumenge, però al matí, el Gimnàs Montserrat Creus i l’Espai de Dansa Sant Quirze faran les seves tradicionals exhibicions a la sala històrica de la Patronal.

Durant tot el dia de dissabte tindrà lloc una jornada de botigues al carrer i els comerços adherits a les entitats Sant Quirze Empresarial i Sant Quirze Comerç disposaran de guardioles perquè el públic faci donatius per a la Marató. També hi haurà subhastes d’art, tallers de maquillatge, activitats de les AMPAs de les escoles, concert de la Bella Quirze Band i un Pare Noel Solidari perquè els infants els lliurin les cartes a càrrec d’Els Mandukos.

També hi haurà un vermut solidari al bar de la Masia de Can Feliu, el dia de La Marató. Un refresc o cervesa i un pinxo es vendrà a 3 euros, un del qual es destinarà a La Marató.

La marxa de llums, organitzada per les AMPAs posarà el punt i final als actes de La Marató. Es tracta d’una marxa de llums led que acabarà amb un mosaic al Parc de les Morisques.

Podeu consultar tota la programació detallada en aquest enllaç.