Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La nova associació Sant Quirze Comerç es presenta a la ciutadania amb noves propostes

Tornar a organitzar la Mostra de Comerç o agrupar els comerços per sectors són alguns dels objectius que treballaran


La nova associació Sant Quirze Comerç es presenta a la ciutadania amb noves propostes

El celler de la Masia de Can Barra va acollir ahir la presentació de l’associació de comerciants “Sant Quirze Comerç”. La nova entitat neix amb la voluntat d’agrupar les botigues i els comerços del poble amb l’objectiu de potenciar i enfortir el comerç urbà i de proximitat.

La nova presidenta, Jennifer Andrés, va donar a conèixer el projecte de treball basat en tres grans àrees d’actuació: la interlocució davant l’Ajuntament i altres institucions; la implicació i el compromís del comerç del poble i la posada en marxa de campanyes i altres processos de fidelització que fomentin la compra a Sant Quirze. Així, entre les propostes més destacables, es planteja tornar a organitzar la Mostra de Comerç o agrupar els comerços per sectors: botiguers, restauradors i empreses de serveis.

L’acte va comptar amb la intervenció del director general de l’empresa Dinamium Consultores, Jordi Genebriera, que col·labora amb la Diputació de Barcelona i asesora els primers passos de l’associació. Genebriera va destacar el funcionament de la nova entitat i els temes que s’han tractat en les diferents reunions mantingudes aquests últims mesos.

L’acte de presentació va tenir molt bona acollida entre el públic, predisposat a sumar-se al nou projecte.