Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Les dones podran crear textos autobiogràfics en un taller d'escriptura

El taller està organitzat per la Regidoria d'Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Quirze


Les dones podran crear textos autobiogràfics en un taller d'escriptura
“Allò que vivim, somniem, desitgem o avorrim pot convertir-se en matèria literària. Totes som narradores, perquè les nostres vides estan fetes d'històries. El real i l'imaginari es transformen i l’evocació ens serveix per a escriure”.
Aquest és el punt de partida del taller d’escriptura autobiogràfica per a dones que organitza la Regidoria d’Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Quirze.
A través d’aquesta iniciativa, les assistents convertiran les seves experiències personals en el punt de partida. Tot allò viscut, tot el que es guarda en el calaix de la nostra memòria, es pot recuperar i convertir-se en contes, poemes, relats o inicis de novel•les. Les dones participants, des de la diversitat, podran expressar i compartir amb els seus textos els resultats, les ambigüitats i la trajectòria de la pròpia identitat.
Aquesta activitat, que es durà a terme dimarts 16 de novembre al Centre de Formació d’Adults Municipal L’Olivera, començarà a les 17:00 hores.
La iniciativa compta amb la col•laboració de l’Associació Hildegarda i l’Oficina Tècnica del Pla d’igualtat Dona-Home de la Diputació de Barcelona.