Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Els comerços participants al Concurs d'Aparadors ja llueixen decoració

Les propostes, molt variades, s'inspiren en l'esperit nadalenc


Els comerços participants al Concurs d'Aparadors ja llueixen decoració

Els onze comerços participants al Concurs d’Aparadors de Nadal ja llueixen les seves propostes de decoració. Arbres de nadal, paquets de regals, robes de festa... diverses inspiracions configuren les apostes d’enguany dels següents participants: Farmacia 3 cantons, Nieves Perruqueria i Estètica, Pastisseria Mix, Nutrisalut, Caquis, Passarel•la, Flors amb Idea, Moom by Jennifer Roca, Susanna Boutique, Village, Espai Wellness (centre autoritzat Maystar).

Podeu consultar les fotografies de tots els participants en aquest enllaç. Aquesta és la 46ena edició del Concurs, organitzat per la Cambra de comerç de Sabadell, amb el suport de l’Ajuntament.

Un jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell farà una visita als comerços participants. Els establiments hauran de tenir els aparadors visibles i il•luminats dins de l’horari de visita.

L’Ajuntament lliurarà un premi de 150€ a l’aparador guanyador. Per la seva part, la Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà 2 premis als millors aparadors de la demarcació, consistents en un primer premi de 500€ i un segon per realitzar un estudi de mercat per a comerços i serveis. La millor campanya nadalenca a les xarxes socials rebrà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o un altre curs equivalent.