Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Ja us podeu inscriure al taller laboratori REPLAY>> Vila-Puig

La iniciativa va adreçada a persones adultes, és gratuïta i oberta a tota la ciutadania


Els actes de commemoració del 125è aniversari de Vila-Puig a Sant Quirze inclouen, a més de l’exposició “Retornar la imatge al lloc conegut” i les activitats associades a la mateixa, el programa “REPLAY>> Vila-Puig”, que consta d’un taller laboratori gratuït obert a la ciutadania, que començarà després de festes, concretament, el dimecres 3 de febrer. A continuació, us expliquem en què consistirà aquesta iniciativa:

Què és?
REplay>> Vila-Puig és una proposta creativa de taller-laboratori per interpretar i experimentar el territori de Sant Quirze a partir de l’obra del pintor Joan Vila-Puig. Enguany es celebra el 125 aniversari del seu naixement.

Per què un taller-laboratori?
Entenem el taller-laboratori com un espai d’investigació i aprenentatge individual i col•lectiu. Iniciarem un procés on experimentarem i imaginarem de forma lliure. Descobrirem noves geografies i aproximacions insospitades a la vila de Sant Quirze i crearem a partir de l’exposició sobre l’obra del pintor que té lloc actualment a la Casa de Cultura Vila-Puig “Retornar la imatge del lloc conegut. Sant Quirze, Can Feu, Sant Pau de Riu-sec”.

Qui en pot formar part?
Si ets una persona motivada, curiosa i tens ganes de descobrir i compartir el teu recorregut creatiu no et perdis aquesta proposta. Per participar-hi no cal tenir coneixements, ni habilitats artístiques prèvies. El taller està adreçat a persones adultes, és gratuït i obert a tota la ciutadania.

Quan i on?
El taller-laboratori tindrà lloc a la Casa de Cultura Vila-Puig els dimecres de 16.00h a 17:30h de gener a març. La primera sessió és el dimecres 3 de febrer.

Com puc apuntar-me?
Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t de forma gratuïta fins al 29 de gener a la Casa de Cultura Vila-Puig, a l’Escola d’Adults l’Olivera o al correu electrònic cultura@santquirzevalles.cat.

El cicle Vila-Puig està organitzat per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, l’associació cultural Sitesize, l’associació Pràctica MENT i la família Vila-Puig.