Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Marató a Sant Quirze recapta més de 6.500 euros

Les activitats que es van organitzar durant el cap de setmana van recollir força donatius


La Marató a Sant Quirze recapta més de 6.500 euros

Sant Quirze es va bolcar amb els actes de La Marató, organitzats aquest passat cap de setmana. I prova d’això són els 6.611,06€ que s’han recaptat, pendents encara d’augmentar amb l’aportació d’alguna entitat més que encara ha de finalitzar el recompte. Els donatius superen els de l’any passat, que van ser de 3.776,78€. 

Entre els actes amb més recaptació, destaca la caminada de marxa nòrdica, del Club Nordicwalks, que va recollir 1.135 € o l’exhibició del gimnàs Montserrat Creus amb 892 €. La fira solidària de Santa Llúcia va recollir 700 € i l’actuació musical de la Coral Amics per Sempre va arribar als 610 € en donatius. La mostra de Nadal de l’Espai de  Dansa Sant Quirze va recaptar 344,70€, la xocolatada de l’AMPA Purificació Salas 260€ i l’escudella solidària d’Els Mandukos, amb 200€, van ser altres propostes que van funcionar molt bé; així com l’espectacle musical de Més o menys teatre o el mercat solidari de joguines i llibres de segona mà, de la Mesa de Cooperació, amb 242,50 i 115€ de recaptació cada un. Actuacions com la de la Bella Quirze Band van recaptar 225€.
L’Ajuntament recull aquests darrers dies algunes últimes aportacions per fer el balanç final de La Marató. Properament podreu consultar la llista al detall.