Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tot preparat per a les eleccions del proper 20D

L'Ajuntament prepara un complert dispositiu perquè la jornada es desenvolupi amb normalitat


Tot preparat per a les eleccions del proper 20D
L’Ajuntament de Sant Quirze està ultimant els darrers preparatius per a la jornada electoral del proper 20 de desembre. Un total de 14.478 santquirzencs i santquirzenques podran exercir el seu dret a vot a les eleccions. Demà, 17 de desembre, tindrà lloc una reunió informativa amb els membres de les meses, per tal d’assessorar-los sobre les tasques a assumir durant la jornada electoral, a les 18.30h a la sala nova de la Patronal. En total, es tracta de 270 membres, entre titulars i suplents. 
 
Locals electorals
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i fins les 20 hores. Els locals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social municipal del Poble Sec. Recordem que l’accés al Casal d’Avis s’efectuarà per la porta de la plaça dels Avis, i no pel carrer del Pintor Vila Puig. Al llarg de la jornada electoral es disposarà també d’un punt d’informació a la planta baixa de l’Ajuntament, des de les 9 del matí fins les 8 del vespre.
 
On he d'anar a votar?
Totes les persones que vulguin saber on els toca votar, poden fer la consulta en línia a través de l’enllaç www.santquirzevalles.cat/consultacens. De la mateixa manera, durant la jornada l’edifici central de l’Ajuntament romandrà obert al públic per oferir servei d’informació si s’escau.
 
Jornada electoral 
L’Ajuntament establirà un ampli dispositiu de treballadors públics per al seu bon funcionament. La direcció del procés electoral mobilitzarà als disset representants de l’Administració i transmissors de dades amb Smartphone que donaran suport a les meses electorals; tres persones d’atenció al públic i recollida de documentació, ubicats a l’Ajuntament, junt amb el jutge de pau i personal de Correus. La Brigada d’Obres s’encarregarà del muntatge i desmuntatge dels locals i els agents Policia Local de la seva vigilància. Des de Comunicació es podrà seguir l’àmplia cobertura informativa a través de www.santquirzevalles.cat i les xarxes socials (Facebook i Twitter); a més dels membres de la Creu Roja per al trasllat de votants amb mobilitat reduïda que ho hagin sol•licitat. 
 
L’escrutini es podrà seguir en rigorós directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini