Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Les eleccions i activitats nadalenques protagonitzen aquests dos dies


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana al municipi es presenta ple de propostes, en la seva majoria relaciones amb el Nadal. Diumenge, però, cal remarcar la cita amb les urnes.

Eleccions

L’Ajuntament de Sant Quirze ja té tot preparat per a la jornada electoral del proper 20 de desembre. Un total de 14.479 santquirzencs i santquirzenques podran exercir el seu dret a vot a les eleccions. Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i fins les 20 hores. Els locals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social municipal del Poble Sec. L’Ajuntament establirà un ampli dispositiu de treballadors públics per al bon funcionament de la jornada. Des de Comunicació es podrà seguir l’àmplia cobertura informativa a través de www.santquirzevalles.cat i les xarxes socials (FacebookTwitter). 

L’escrutini es podrà seguir en rigorós directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini

 Concerts de Nadal

En l’àmbit musical, teniu dues propostes. D’una banda, el Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música que se celebrarà dissabte a les 17.30 i 19 hores a la Patronal. Una vuitantena de nens i nenes de 8 a 12 anys participen en l’estrena del musical de gòspel “Aleluyah Rock”, a càrrec del cor de l’escola.

Els assistents també podran escoltar els nous grups de cambra i combos que aquest any s'estrenen amb peces com "Superfragilístic" i altres de clàssiques i populars.

Diumenge, la Societat Coral Il·lustració Artística realitzarà el seu tradicional concert de Nadal a l’Església Nova de Sant Quirze a partir de les 19.30 hores. El preu de l’entrada serà la donació d’aliments nutritius de llarga durada, com ara cacau en pols, oli o llet.

Pastorets

Dissabte els avis i àvies del Casal representen l'obra de teatre "Els Pastorets" L'argument combina els continguts del naixement de Jesús, la lluita del bé i del mal entre àngels i dimonis, i diverses històries i diàlegs dels pastors que rememoren el primer Nadal. Serà a partir de les 18 hores.

Diumenge, podeu conèixer una altra versió amb l’obra “Pastorets, pastorets!!”, a càrrec de Rialles. Nit de Nadal,... Lluquet i Rovelló es disposen a escoltar de boca de l'àvia Maria la història d'uns pastorets que, fa molt de temps, van anar fins a Betlem per veure l'infant Jesús. Compte nois !! no us adormiu o bé aniereu a parar dins de la història.....  El preu de l’entrada és de 6 euros. Venda d'entrades anticipades a la Llibreria Papereria Din-A4 i a Serveis Sant Quirze. Venda d'entrades a La Patronal 30 minuts abans de l'espectacle.

No et quedis sense Bossa de Nadal!

Recorda que fins el 23 de desembre pots recollir la teva Bossa de Nadal a la Biblioteca Municipal. Porten un pack de contes, algun còmic, revista i una pel·lícula perquè et puguis endur a casa. Per poder fer-ne el préstec cal tenir el carnet de la xarxa de biblioteques.

Esports

El Club de Volei Sant Quirze organitza la segona edició del Torneig de Minivolei dissabte a les 10 del matí. L’Institut de Sant Quirze acull aquesta competició en categoria benjamí amb la participació del Club de Volei Esplugues com a convidat.

Consulteu totes les activitats a l'Agenda Municipal