Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

La jornada electoral a les Corts Generals comença amb la totalitat de les meses constituïdes sense incidències

Els locals electorals estaran oberts de les 9 a les 20 hores


La jornada electoral a les Corts Generals comença amb la totalitat de les meses constituïdes sense incidències

Les 30 meses electorals s’han constituït sense cap incidència a Sant Quirze del Vallès a primera hora del matí. Tots els col•legis electorals han obert puntualment les portes a les 9 hores i la jornada ha començat a transcórrer amb normalitat. El total dels 14.478 electors censats definitius podran exercir avui el seu dret a vot.
Durant tota la jornada s’informarà sobre el desenvolupament al municipi de les eleccions a les Corts Generals. A les 14 i a les 18 hores s’oferiran dades de participació, i a partir de les vuit de la tarda es començaran a emetre els primers resultats escrutats.
Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social del Poble Sec. Podeu consultar el vostre local electoral en el següent enllaç: Consulta cens electoral.
L’escrutini de la jornada electoral es podrà seguir en rigorós directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini.